Josefin Lustig

Photo book

Malin kom hit sent igår. Hon hade med sig vår fotobok med bröllopsbilder. Den blev så fin! Den ska stå framme så vi kan påminnas om den fina dagen då och då.

Translate: Malin came late yesterday. She brought our photo book with pics from the wedding. I love it! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. P

    Hejsan! Jättefina bilder 🙂

    Jag har en fråga om hur det fungerade att föda i Norge? Va du skriven där? Gick du på efterkontroller både i Norge och Sverige? I så fall hade du rätt till gratis vård i båda länderna? Får ni barnbidrag från Norge eller Sverige? Vet du hur det fungerar? Det blev lite fler än en fråga men det hade varit snällt om du ville svara på detta ut ifrån dina erfarenheter då jag själv är i en liknande situation men känner mig som ett levande frågetecken 🙂

    1. Josefin

      Hej. Jag var skriven i Norge och gick bara på kontroller i Norge. Jag har inte gratis vård i Sverige nu eftersom att jag är utvandrad. Allt blir komplicerat i Sverige när man är utvandrad, en liten varning 😉 Hehe. Vi får inget barnbidrag alls för Lucia just nu, eftersom att vi flyttar runt så mycket. Jag vet inte hur det funkar här i Uk. Är du skriven i Sverige? Bara fråga om du undrar något, allt sånt där är så jobbigt när man inte vet. Vet hur det är!!