First workout – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

First workout

Idag var vi och tränade på nya gymmet för första gången. Medan jag och Malin tränade så lekte Marielle med Lucia i deras lekrum. Hur perfekt som helst. De hade även jättegod lunch där. Känns som att jag kommer trivas bra. Perfekt de dagar Lucia går på dagis. Jag tror att jag kommer ha världens träningsvärk när jag vaknar imorgon. Körde 30 minuter crosstrainer, ca 30 minuter styrka och sen gick vi hem 40 minuter och när vi väl var hemma så körde jag trappan 3 gånger. Nu har vi just ätit middag. Vi har en ny städerska som är här första gången idag. De andra vi hade var slarviga och jag tror att detta blir mycket bättre. Hon har vart här 3.5 timme redan, hehe. Hon är mer noga. Får se hur länge hon blir idag, vi hade rätt smutsigt eftersom vi inte städat på hela sommaren.

Translate: My first workout at the new gym. While Malin and I worked out Marielle played with Lucia at the softplay area. So perfect that they have that. The lunch was great as well. Feels like I´m going to enjoy myself while Lucia is at the nursery. I will be sore tomorrow, 30 min crosstrainer, 30 min strength and then a walk home for 40 min and then I ran up the stairs 3 times. We are having our new cleaner over today, first time. The other one was not as good as I wanted and I have a good feeling about this lady. She have been here for 3.5 hours and she is not done yet. We haven’t cleaned for the whole summer so it´s a little dirty. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons