New shoes – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

New shoes

Kom just hem från stan med ett par nya Nike Air Max! Jag valde mellan dessa och ett par i vitt/rosa. Men de var lite för rosa för min smak. Köpte bland annat ett par nya kostymbyxor också, mina från Bikbok gick sönder där man knäpper. Inte bästa kvalitén men dom kostade ju bara 99 kr. Så ingen större förlust. Tänkte ha båda på mig ikväll i en outfit. Ska be Malin fota om det inte regnar ute. Första hemmamatchen är ikväll och jag är så taggad! Ska bli kul att få gå på fotboll igen. Dessutom är det 4 hemmamatcher på rad de närmaste 2 veckorna. Jag som förresten trodde jag skulle vara jättestel idag, besviken. Är bara lite stel i ljumskarna. Får köra hårdare nästa gång, hehe.

Translate: Bought these shoes today! Nike Air Max. I was thinking about buying them in white/pink. But they were too pink for me. Bought a pair of new costume pants as well. I´m thinking about wearing them with the shoes tonight at the football. Hopefully it won´t rain so Malin can take a picture of todays outfit. The first home game tonight! I´m so excited. 4 home games in a row in 2 weeks, how nice! I thought I was going to be so stiff today from the work out yesterday, dissapointed. Hehe! Have to work harder next time.. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons