Black and grey – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Black and grey

Som ni redan vet så är hösten min favoritårstid när det kommer till kläder. Älskar kläder i grått och svart. Här är några nyheter som jag tänkte kika närmare på i butik imorgon. Gillar den svarta tröjan längst ned, transparent med lite öppen rygg! Letar fortfarande efter de perfekta skinnbyxorna. Så svårt att hitta som passar. Alla är för långa i benen för mig.

Translate: As you already know, fall is my favorite time of year when it comes to clothes. I love clothes in black and grey. Here is some news from AllSaints that I will look at tomorrow when I´m in town. I still need to find perfect leather trousers. So hard! I´m too short.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons