Bloggtorka – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Bloggtorka

Jag har lite bloggtorka! Att hitta på något att blogga om just nu är ansträngande. Det brukar komma naturligt men just nu gör det inte det. Står helt still i mitt huvud. Ni får jättegärna komma med tips och idéer på vad jag kan blogga om. Vad ni vill läsa och vad ni gillar. I eftermiddag ska jag och Malin ned på stan för lite shopping och middag, utan Micke och Lucia. Skönt att slippa stressa.

Translate: I have nothing to blog about right now! It´s really hard to write good posts every day. My head is empty. Would appreciate if you could help me out, what do you want to read about? I´m going for shopping and dinner with Malin today, without Mikael and Lucia. No stress!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Izabella

  En liten konstig sak som jag skulle vilja att du skrev iaf ett inlägg är:
  Jag har alltid varit nyfiken på hur det är i Glasgow, vad gör man där? Hur är kultur där? Vad har man för “traditioner”?
  Ja men lite beskrivning av staden och kanske lite om Skottland också och inte bara skillnaden mot Sverige och vad du saknar och inte saknar från Sverige.

  P.S skit bra blogg och jag älskar alla outfiter du gör 🙂

 2. Sofia

  Gillar din blandning av mammaliv, mode, träning och din ärliga, raka stil 🙂

  Jag skulle gärna läsa mer om hur det är att bo utomlands med barn: pratar/förstår Lucia engelska, går ni till öppna förskolan, finns det många svenskar i området, hur umgås ni med de andra fotbollsfamiljerna?

  Kram!

 3. Elin

  Hade varit kul med fler videos från era dagar, dina favoriter i din garderob och sen kommer jag inte på något mer! Haha, alla bilder är ju redan superfina och du är grymt bra på att variera det du skriver om (det känns så iallafall!) 🙂

 4. Verena

  Hej Josefin! 🙂
  ville vara roligt när du skriva om dina åsikter!
  jeg menar..olika åsikter! Kanske personlig åsikter? 🙂 Mat/Träningsåsikter!

  men jag gillar din blogg, som den är 🙂
  kram!

 5. Sandra

  Hej 🙂 skulle vara kul att läsa lite mer om hur det är att leva i ett annat land och som “fotbollsfru” för och nackdelar.

  Tack för en fin blogg!!

Annons