Lashes – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Lashes

Jag var in till en butik här i Glasgow som säljer professionella produkter, som lösfransar, lim, löshår osv. Jag tycker det är rätt jobbigt att gå och göra fransarna hela tiden och ta sig tiden till det. Så jag testade fylla på mina själv, vilket gick över förväntan. Lite pilligt och svårt i början men sen gick det bättre. Vet inte om jag köpte rätt saker, läste knappt innan jag betalade. Hade lite bråttom. Så vi får se hur länge de håller, om dom ramlar av efter nästa tvätt. Hehe. Då får jag bara gå dit en gång till och fråga mig fram efter rätt saker. Ska ta en bild senare och lägga upp resultatet. Ska till frisören idag och fräscha till håret. Äntligen! Skönt att få bort utväxten.

Translate: I was to a store yesterday that sells extensions and lashes. It takes too much time to go and do my lashes so I am going to try do them myself. It was a little hard at first but it got easier after a while. I don´t know if I bought the right stuff so we´ll see how long the lashes stays on. Might fall of after I was my face, haha. If they do, I have to go back and buy the right glue. I´ll post a picture of them later. Going to the hairdresser today. Some fresh color! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons