Todays outfit – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Todays outfit

Shoes Nike, jeans Levi´s, blouse Zara, bag Balenciaga

Var hos frisören och fick utväxten färgad och gjorde en kall nyansering. Skönt att få det lite fräschare. Sitter i soffan och kollar på en mysig film nu, med min svägerska. Micke är iväg på hotell eftersom dom möter Elfsborg imorgon. Spännande match!

Translate: Been to the hairdresser and coloured my roots and toned it a little colder. Feels good! Sitting in the sofa and watching a cosy movie with my sister in law. Mikael is away, they are playing against Elfsborg tomorrow. I´m excited!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons