New products – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

New products

Tinted moisturizer NARS. Face, hair and body oil from NUXE. Growth booster mascara by Terry.

Denna mascara ska göra fransarna längre. Bra combo! Den har dessutom en bra borste. Jag testade den lite snabbt idag och den var riktigt bra. Kostar lite över 300 kr. // This mascara are supposed to make your lashes longer. The brush is really good as well. Tried it on a little bit today and it´s really good. Costs 31 pound. 

Mitt ansikte har varit riktigt torrt på senaste, svider som sjutton. Så tänkte ge denna ett försök. Luktar jättegott också. Kan användas i ansikte, hår och på kroppen! // My face has been really dry lately. I´m gonna give this one a try. Smells really good. Can be used in the face, hair and on the body! 

Jag behövde testa en ny foundation eller liknande, så det fick bli denna. Jag har en BB cream från Too Faced just nu. Men det svider när jag sätter på den, så jag tänkte testa något annat. Jag är inget fan av foundation, när det känns tjockt och instängt. Tinted moisturizer fick det bli. Är liknande en BB cream! // I needed a new foundation or something similar. I have a BB cream from Too Faced right now but it stings in my face when I use it so I had to try something else. I´m not a big fan of a foundation, too thick. I´m trying a tinted moisturizer in stead. It´s almost like a BB cream. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefina

  Tips på foundation, jag är helt såld på Macs produkter. Använder deras mineralserie, foundation i löspuderform och deras skin finish puder helt fantastiska båda två och inte blir inte så “tjockt” och instängt som du pratar om.

 2. Elena

  Tänkte ge dig lite tips till din torra hud. Vet inte vad du har för hudvårdsrutiner eller för hudtyp, men jag kan rekommendera Precleans från Dermalogica. En rengöringsolja som gör rent och inte torkar ut!

  Sen du borde satsa på en fet nattkräm. Fett binder fukt och är inget man ska vara rädd för! Decléors nattbalsam(fetare nattkräm) så som ANGELIQUE night balm, är fantastiska. Känns som man badar i fett, men den ska ju bara vara på under natten, och man vet att huden badar i näring. Deras oljor/serum är också väldigt bra att ha under både dag och nattkrämen, tex. Angelique eller Neroli(doftar fantastiskt) aromessence!

  Mandelolja kan också vara bra att ha hemma och använda på hela kroppen!

  Gå in på ställen som säljer Decléor och Dermalogica och be om prover på dessa produkter! Det har dom alltid:) Tror nog du kommer gilla dom, men alltid bäst att testa först!

  Som hudterapeut måste jag säga att dessa två märken är dom bästa jag testat! Lycka till:)

 3. Elin

  Alltid kul med nya produkter, hoppas att de funkar bra! Det är verkligen värt att lägga extra pengar på sånt där, de dyraste brukar ju få högsta betyg så förhoppningsvis tackar huden/håret eller vad det nu kan tänkas vara för det 😉

Annons