Tuesday – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Tuesday

Jeans and sweater Zara, shoes Nike

God morgon! Idag ska jag och Lucia ned på stan och luncha med tjejerna. Tänkte kika i lite butiker medan jag ändå är där. Behöver ett par fliflops till resan! Sen i eftermiddag ska Geisha till veterinären och fylla på sin rabiesspruta. Micke ska iväg på hotell ikväll så jag och Lucia ska åka på Mini Dance på gymmet. Det kommer hon nog älska! Så mycket som hon dansar här hemma, “sätta på” säger hon och tar Mickes mobil. Hon har sin favoritlåt också.

Translate: Good morning! We are going to city centre for lunch and shopping with the girls. I need a pair of slippers for our holiday! In the afternoon Geisha is going to the vet for rabies vaccine. Mikael is going to the hotel later so me and Lucia are going to Mini Dance at the gym. She should love that! She is dancing at home all the time. She takes Mikaels phone and says “put it on” but in Swedish.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons