I´m in love – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

I´m in love

Wow! Fick hem detta för en stund sen. Byxorna är bara SÅ COOLA. Sitter och funderar på hur jag ska matcha dom snyggast. Åker nog på redan ikväll på fotbollen. Klänningen kanske får åka på i morgon när jag ska ut och käka med tjejerna. Det var alltså dessa två som jag beställde från kollaget. Hur hade ni matchat byxorna?!

Translate: Wow! Got this for an hour ago. The trousers are just too cool. I´m trying to figure out how to wear them. I think I´ll wear them tonight at the football. And the dress tomorrow when it´s dinner and drinks with my girls. Was these 2 that I ordered from the collage. How would you match the trousers?! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. katrine

    En rutete skjorte kanskje, eller en enkel topp:) så ut som det var en del detaljer på buksene, så noe enkelt til er sikkert fint:)

Annons