Champions League!!! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Champions League!!!

Hittade denna bilden på Twitter! Celtics fans är svåra att slå måste jag säga. Det som behövdes för att gå till Champions League igår var 3-0 och såklart blir det det 3-0. Helt sjukt vilken spännande match det var. Micke hade en riktigt bra nick bara några minuter in i matchen men deras målvakt gjorde en del riktigt bra räddningar. Jag var på toaletten och bytte Lucia´s blöja när första målet kom, andra målet så var Marielle på toa. Så jag gick på toaletten en gång till i slutet, målet kom inte just då men en stund efteråt! Toaletten gav tur igår. Vid 3-0 målet stod både jag och Lucia och hoppade och skrek. Det var så nära att bli förlängning och jag är så glad att vi slapp! Underbar men samtidigt hemsk match, haha. Magsår gånger 1000.

Translate: Found this picture on Twitter! Celtics fans must be the best ever. All we needed was 3-0 and we did it! This match was one of the most painful ones ever. Mikael had a really good header in the beginning but the keeper did some great savings! I was at the toilet when the first goal came, changing Lucias diaper. And at the other goal Marielle was at the toilet. So I went again in the end, the goal didn´t come right then but after a while. So I have to say the toilet brought some luck yesterday. Me and Lucia was jumping around screaming at the 3rd goal. What a feeling! Wonderful but terrible game, haha. That pain in my stomach the whole game.. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
      1. Susanne

        Haha ja det kommer bli svårt för Celtic men vara “underdogs” är inte alltid negativt… 🙂 Hoppas dom kan chocka, inte minst på hemmaplan.

Annons