Josefin Lustig

Last night

Vi åt så god mat på SOBA igår. Mina nudlar var fantastiska, man fick välja hur starkt man ville ha själv. Dit ska jag ta med Micke någon gång, nu när vi har en jättebra barnvakt att ringa in. Nu sitter jag hemma med en förkylning. Har druckit C vitamin och ska ta lite thé sen. Jag måste åka till posten och hämta ut ett paket, så jobbigt. Micke ska iväg på bortamatch också, så tjejerna kommer på fredagsmys ikväll. Tacos såklart!

Translate: We had the best dinner at SOBA last night. My noodles were amazing. Gonna bring Mikael there some time. I´m home with a cold, had some vitamine C and having some tea later. I can´t be sick now, going to Majorca on Sunday. Oh, I have to go to the post office. Not so up to that today. Mikael is going away for away game so I´m having a Taco night with the girls. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Melisa

  Hur hittar man en bra barnvakt utomlands? Är det via bekanta.
  Skönt att ha en barnvakt som det fungerar bra med:) guldvärt:)

  1. Josefin

   Jag har bara haft vänner som passat Lucia tills nu. Jag frågade på Nursery om det var någon som kunde tänka sig och det var en av dom som varken hade man eller barn som gärna ville vara barnvakt. Lucia gillar henne massor så det känns superbra! Hon är ju med henne 3 dagar i veckan så hon känner henne nu. Innan har jag inte vågat skaffa en barnvakt som jag inte känner. Jag måste känna att jag litar på dom innan jag tar hem dom.

   1. Melisa

    Ja det förstår jag verkligen!! Vad skönt för er:) att bara kunna gå ut och käka middag ni två är mysigt;))
    Vi har en son på 3 år och trots att mina föräldrar bor nära och min sambos är det inte alltid så lätt att lämna eftersom alla jobbar:) Ha en fin kväll