Girls night – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Girls night

Vi hade mys hemma hos mig med tacos och manikyr/pedikyr. Jag tror att jag måste köpa mig ett kit. Med lampa och allt. Mysigt att ha tjejkvällar med nagelfix. Dessutom sparar man en del pengar och slipper boka tid osv för Shellac. Får skaffa det när vi är hemma från semestern igen. Idag är det packning som står på schemat. Imorgon åker vi till Mallorca. Har inte riktigt förstått det ännu tror jag. Ska bli så härligt!

Translate: We had some cosy time at my place yesterday with tacos and manicure/pedicure. I think I have to buy me a kit, with the lamp and all. Nice with girls night and doing the nails. And I will save a lot of money! And time. I´ll get it when we are back from our holiday. I´m packing today. Can´t believe we are going to Majorca tomorrow?! Can´t wait. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons