For sale! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

For sale!

Har haft dessa skorna på mig en gång, på fotbollsgalan förra året. De är lite trånga för mig, har rätt breda fötter. Är ledsen för de är så snygga! Men nu får ju förhoppningsvis någon av er nöjet av att bära dom istället.

Kurt Geiger i storlek 37, jag är vanligtvis en 36a men brukar köra på 37 på såhär höga heels. Ordinarie pris är ca 1400 kr. Är ni intresserade så maila ett bud till johnssonjosefin@hotmail.com.

Jag ska till Sverige i början på Oktober så då kan jag ta med skorna så slipper vi fraktkostnader härifrån osv.

Translate: I have been wearing these shoes one time, was on a gala last year. They are a bit tight for me, my feet are too fat. Hehe! I´m sad because I love these shoes. But hopefully one of you will enjoy them more than me. 

Kurt Geiger in a size 4 (37). I´m usually a size 3 but I always wear 4 in high heels. I bought them for 140 pounds. Are you interested, email me on johnssonjosefin@hotmail.com

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Nu känner jag att jag skulle vilja krympa mina fötter lite, haha! Så himla snygga, den nya ägaren kommer bli lycklig! 🙂

Annons