Josefin Lustig

Table hunting

Ska ge bort vårt soffbord till Ia idag, är trött på det. Är bara för stort och vi använder det knappt. Vill ha någon mindre mysigare så vi får lite mer yta. Är ute efter något litet, kanske i den här stilen. Men helst utan glasskiva. Tycker den bara blir repig. Vill helst åka och leta NU, hehe. Finns massor av butiker här som man inte ens vet om. Sen vill jag nog ha en stor kudde på golvet också vid brasan. En ny matta vill vi ha också!

Translate: I´m giving away our coffee table to Ia today, I´m sick of it. It´s too big and we aren’t using it that much. I´m looking for something small, maybe like these in the pic. But maybe without the glass, had it before and we always get scratches on it. I want to go look for a table NOW, hehe. Lots of stores here that you don´t even know about. I think I want a big pillow on the floor next to the fire place. And a new rug. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.