5 years yesterday – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

5 years yesterday

Igår firade vi 5 år tillsammans och Geisha fyllde 8 år. Vi hann så klart inte fira vår 5årsdag, vi flög tillsammans och fick säga hej då så fort vi landat i princip. Tänk vilka bra år vi haft ihop, fått världens finaste tjej och gift oss! Vad kommer härnäst? Fler underbara år ska det bli.

Idag är det dags att fixa nytt pass till mig, vi får se om jag lyckas. Efter en natt med inte den bästa sömnen så är jag rätt trött. Lucia skulle gå upp alldeles för tidigt, med tanke på tidsskillnaden också. Senare idag ska vi iväg och bada!

We celebrated 5 years together yesterday and it was Geishas birthday. We didn´t have time to celebrate of course, we sat on a plain together and as soon as we landed we had to say good bye. We have had the best 5 years so far, we have the most amazing daughter and we are married! What´s next? More great years to come. 

I´m gonna get a new passport today. With not the best sleep tonight, I´m kind of tired. Lucia wanted to go up too early, with the time difference as well. Later today we are gonna go swimming. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons