Happy Saturday – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Happy Saturday

1-DSC_0659Shoes Primeboots, trousers Zara, t-shirt and coat AllSaints, bag Balenciaga

Denna matchning med skorna och byxorna var ett typiskt “coolt eller bara helt fel”. Jag valde att tänka att det var coolt, haha. Har precis duschat och ska göra mig i ordning. Hoppa ur morgonrocken och på med lite kläder. Göra lunch till Lucia och sen vänta tills Micke kommer hem. Måste gå och handla lite, tjejerna kommer över för lite mys ikväll. Det är Så mycket bättre premiär! Tänkte hinna baka lite bullar i eftermiddag också.

This match with the boots and pants are a typical “cool or just so wrong” and I made the decision to think it´s cool, haha. Just showered and it´s time to jump out of my robe and in to some clothes. Give Lucia some lunch and then wait for Mikael to come home so I can go to the grocery store. The girls are coming over tonight. It´s season start of a Swedish show on TV. I was gonna make some cinnamon buns in the after noon as well. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons