Our new living room – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Our new living room

1-DSC_0700 1-DSC_0699 1-DSC_0689 1-DSC_0684 1-DSC_0683Här har ni resultatet av vårt nya vardagsrum! Jag är supernöjd, blev mycket mycket bättre än sist. Vi hade en grå matta och ett stort vitt bord som bara var i vägen. Borden kan man ställa lite som man vill så det är bara testa sig fram, nu ställde jag bara upp det lite snabbt direkt jag plockat upp det. Vi får se vad vi ska ha på borden också, något mer vill jag nog ställa dit. Ett ljus eller så, vet på ett ungefär hur det ska se ut. Får köpa det en annan dag. Jag ÄLSKAR mattan!

Here is the result of our new living room! I´7m so happy with it, so much better than it was. We had a grey rug and a big white table that was too big and took up so much space. You can put these table how you want, I might change it later. We´ll see what to put on the tables as well, something more. A candle, I know which one. And I LOVE the rug! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mari

    Det ble kjempefint, Josefin! Matten er en av mine favoritter på BoConcept 😉 Du kan jo følge @boconcepttrondheim på IG om du vil. Der legger vi ut mye fin inspirasjon fra butikken vår, og de har jo akkurat de samme tingene på BC i Glasgow også 🙂 Ha en fin helg!

Annons