Without extensions – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Without extensions

Oktober Glasgow 20131Såhär ser alltså mitt hår ut utan extensions. Micke tycker detta är mycket bättre. Men INTE jag, hehe. Så tunt alltså, när jag duschade var det knappt något hår att tvätta.

Har bakat så goda bullar idag, jag lyckades för en gångs skull. Brukar alltid bli något fel. Väntar på Seppi och Marielle nu, lördagsmys hos oss. Tacos, massa fika/godis och Så mycket bättre. Vädret är piss som vanligt så får göra det bästa och mysa massor inomhus. Är så glad att jag trivs i vår lägenhet. Så mycket tid som man spenderar här alltså, regn regn regn. Men det sägs att vintern ska bli den värsta på länge! Vad nu det innebär här, massa minus och snö?!

Hörrni, vart är alla kommentarerna?! Glöm inte bort dom, blir så mycket roligare för både mig och er då!

This is how my hair looks like without extensions. Mikael likes this much more. But I DON`T, hehe! So thin. Felt like I had no hair to wash in the shower today. 

Have made vanilla and cinnamon buns today, success! I´m always doing something wrong but not this time. I´m waiting for Seppi and Marielle, we are having a cosy night in at my place. Tacos, vanilla/cinnamon buns, candy and swedish TV. I´m so happy that I like our home, spend so much time inside. The weather is terrible! It´s supposed to be the worst winter in a long time? What does that mean here? Lots of snow and minus?! 

And hey, where´s all your comments? I would like you to comment on the blog rather than twitter, hehe. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Jag måste nog hålla med Micke, du var verkligen jättefin i håret på dessa bilder Josefin! Nog är det lite konstigt att man alltid vill ha det man inte har, de som har tjockt hår vill ha tunnar, de som har rakt vill ha lockigt ovh vice versa 🙂

 2. Sandra

  Jättefint utan extensions. Jag som har jättetjockt hår kan inte förstå hur man vill ha det frivilligt haha jag skulle gärna haft tunnare 🙂 Men man är väl aldrig nöjd!:)

 3. Elin

  Du är lika fin med eller utan extensions. Vad har du för extensions? Har du keratin, tejp mm? Har du provat tejp löshår? Jag funderar på det men har ingen erfarenhet. Du kanske kan göra ett inlägg om dina erfarenheter när det gäller extensions. Och håller med föregående talare, ett inlägg ol snygga vinterjackor! 🙂 Även gärna tips om halsdukar, mössor, vantar osv inför vintern 🙂 Älskar verkligen din stil! Du kanske även kan tipsa lite om snygga kläder till killar. Det vore roligt! Eller om Micke vill tipsa, för även han har mycket snygg stil. Keep on rockin’ med din blogg!!!

  1. josefinlustig
   Josefin

   Tack! 🙂 Jag använder great lengths. Bästa jag testat. Har även testat med tejp när jag var gravid, tyckte fästena var lite för stora, kunde inte sätta upp håret så fint. Kan göra ett inlägg med allt som jag haft. Oh, ska se om jag hittar några snygga vinterjackor. Jag är inte så stort fan av dom, haha. Killkläder kan jag kika på också 🙂 Tusen tack!

 4. Emma

  Super fint med ditt naturliga hår! Verkligen! Jag frågade (tjatig:)) för ett tag sen om du inte kunde tipsa om vinter jackor. Som du skriver så kommer det säker bli värsta vintern. Jag hittar inga fina jackor och är behov av det OM det ska bli så kallt 🙂 vore verkligen super snällt! Älskar din stil kram

 5. Elisabeth

  Så fin du var på håret nå, men det er også veldig fint med extensions :))
  Hva skal dere i julennog til nyttår :)? Blir dere i Glasgow eller drar dere hjem til Sverige?

  Stor klem :))

  1. josefinlustig
   Josefin

   Tack! Vi blir i Glasgow över jul och nyår. Celtic spelar alltid över julen. Lite tråkigt men sånt är livet 🙂 Kram

Annons