Rain rain rain – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Rain rain rain

Photo 2013-10-26 19 57 49 Photo 2013-10-26 15 59 19 Photo 2013-10-26 23 35 26 Photo 2013-10-27 09 16 31Vädret är ju katastrof så en hel del dagar inomhus blir det. Gick ut en snabbis med Geisha tidigare idag och det är allt jag vart ute på 2 dagar. Nu börjar verkligen den tråkiga delen av hösten/vintern. Men något positivt är i alla fall att Micke är ledig tisdag-onsdag. Han har ingen match mitt i veckan och det var länge sen. Så skönt alltså. Nu får vi se vad vi ska göra av dom 2 dagarna, Lucia går ju på Nursery. Får se om hon får vara ledig någon av dagarna eller något. Vi är rätt dåliga på att ta vara på den lediga tid vi får faktiskt. Vi blir oftast hemma och gör samma tråka saker som vanligt, haha. Jag är sugen på spa eller något, medan Lucia är på Nursery.

The weather is actually depressing. A lot of days inside! Was out with Geisha 10 minutes this morning and that´s all I have been outside for these 2 days. The real autumn/winter is here. But something positive, Mikael is off Tuesday-Wednesday this week. No match during the week, that´s a while ago! We´ll see what to do. Lucia have Nursery. We are pretty bad with our free days, we normally just stays home doing what we always do. A bit boring! I want to go to a spa or something while Lucia is at Nursery. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Du passar väldigt bra i det kortare håret måste jag säga! 🙂
  och en dag på spa låter som en underbar idé!

  1. josefinlustig
   Josefin

   Tack. Ja det hade vart skönt. Men samtidigt så känns det som man har annat att göra än att hänga på spa.. 🙂

 2. Izabella

  Jag tycker ni ska ta två “vara-med-varandra” dagar och bara njuta av att ni har varandra bredvid er. Skäm bort er båda dagarna men med en utan Lucia (under tiden hon är på Nursery) och en med Lucia som en hel familj tycker ni är värda det där borta i regniga Glasgow och ta vara på varje minut tillsammans som en familj för det är dom som gör att man orkar när man är ifrån varandra. 🙂
  Hoppas ni hittar på något att göra

  1. josefinlustig
   Josefin

   Tack, vad gullig du är! Vi måste verkligen ta vara på dessa få dagar som vi får ihop. Det är inte så ofta 🙂

Annons