Fotbollsgala – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Fotbollsgala

1-Pictures15Nu är det snart dags för fotbollsgalan igen. Så det är dags för mig att börja fundera vad man ska ha på sig. Jag vet på ett ungefär men jag tänker inte avslöja något än, hehe. Jag ska i alla fall ha mina skor från Kurt Geiger (på bilden). Sen så tror jag faktiskt inte att det blir en klänning i år! Har något annat i tankarna. Kan ni gissa vad?

The Swedish Football gala is coming up. So I have to start thinking about what to wear! I am going to wear my shoes from Kurt Geiger (on the pic). But I don´t think I´m gonna wear a dress this year! I have something else in mind, but I´m not telling yet. Can you guess?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons