Tired of myself – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Tired of myself

1-DSC_0799-001Ibland blir jag bara så trött på min egen blogg, på mig själv. Att än en gång lägga upp en outfit. Som dessutom ser likadan ut som alla andra på senaste tiden. Går inte att klä sig speciellt kul när regnet öser ned varje dag. Då vill man helst bara hoppa i något bekvämt och helst inte gå utanför dörren. Håret ska vi inte tala om, jag fick en härlig blowdry hos frisören idag och det var som bortblåst så fort jag klev ut därifrån. Regnet ÖSTE ned, tur jag tog med paraplyt. Går inte att gå hemifrån utan det. Ibland känner jag att jag behöver en paus från bloggen, inspirationen och fantasin finns inte alltid där. Just idag är en sån dag. Men istället för en paus så får ni ett litet inlägg där jag klagar lite. Funkar väl det med.. Nej trött på mig själv är jag ibland. Då tänker jag automatiskt att ni också måste vara det.. Nu ska jag tvätta bort sminket, smörja in ansiktet med alla krämer som det behöver. Sen är det läggdags tror jag allt. Imorgon är det ett pass på gymmet och dags för mina extensions (ÄNTLIGEN).

Sometimes I´m just so tired of my blog, and myself. To post another outfit, that looks exactly the same as the last one. You can´t do anything in this rain. It´s not fun to get dressed. It´s all comfy clothes for me. And the hair, I got a blow-dry at the hairdresser today. And as soon as I walked out of there it was damaged. Glad I brought the umbrella. You can´t go out without it. Sometimes I feel like taking a break from the blog, no inspiration. Today is one of those days. But instead of a break I´m giving u this, me complaining. If I´m tired of myself, you got to be as well. That´s how I´m thinking. Time to wash my face, with all the creams that it need. And then I´m off to bed. Tomorrow I´m hitting the gym and then it´s time for my extensions (FINALLY). 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Det du förklarar är LIVET 🙂 Glider in på din blogg ibland och känner igen mig lite i dina “dippar”.Det går alltid upp och ner. Man får försöka tänka att man inte får fokusera på sådant som man inte kan påverka själv (som vädret). Man får också vara bitter på saker, jag brukar tänka att NU ska jag vara bitter och arg och ledsen på allt jag e det på. Gråta ut och vara förbannad, för att en kvart senare, känna sig några kilo lättare inuti! Kul att du börjat lägga upp lite inredning 🙂 Du e förresten väldigt fin utan dina hårförlängningar! Ett tips e att börja virka. Det e hur enkelt som helst (youtuba). Det e som balsam för själen och man får fina resultat av det man virkar ihop också! Kram M

 2. Johanna

  Jag känner ofta så på hösten, det är så grått och mörkt och jag blir bara trött på allt. Men man får försöka mysa extra och unna sig saker! Din blogg är i alla fall riktigt inspirerande och du verkar vara en otroligt härlig person! Kram!

 3. Emelie

  Ibland får man vara trött på sig själv. Det är mänskligt. Jag är inte alls trött på sig i alla fall, haha.
  Mm jag känner igen det där med att man inte orkar lyfta ett lill finger för att fixa sig när det ändå är dåligt väder.
  Jag har bott i England så jag känner igen det här tråkiga, trista, regniga vädret 🙁
  Men efter regn kommer solsken eller i vissa fall snö, haha.
  Ha det bra 🙂

 4. Anita

  Det är nog vädret. Är ju bara mörkt hele tiden känns det som. Du kanske får litt ny inspiration med ditt nya hår. Hur går det med hudvården?

  1. josefinlustig
   Josefin

   Ja det är nog det! Jodå, det går bättre. Har hittat produkter från Dermalogica som funkar bra. Tillsammans med kortison då. Men försöker att inte använda det så ofta. Bara om jag känner att det börjar klia/bli torrt/svida igen.

 5. Leona Knox

  Josefin don’t give up on your blog, it’s such a good release and should capture bad emotion as well as good! We all start feeling down as weather gets worse and nights get darker. Have you ever thought about doing something more with your photography? I love looking at your pictures, you always capture them beautifully! You could become a lifestyle photographer, the most beautiful pictures we have are natural ones of us playing with the kids in the park – I think you would be amazing at this. Maybe you need a project to focus on!

  1. josefinlustig
   Josefin

   I won´t! No I have never thought about that. I´m just doing it for fun. I´m not that good. I just know my camera and a few settings.

 6. Therese

  Hej, vet precis hur du känner. Tror varken rusket ute, eller mörka kvällar hjälper humöret heller. Men “what goes up, must come down”, och det bästa med det är ju att det är likadant, fast är andra hållet med! 🙂 ibland behöver man lite “tråkigare perioder” (då vardagen bara rullar på) i livet, då lär man dig uppskatta de bra dagarna bättre. 🙂 jag tycker iaf att bloggen din är jättekul att läsa! Kram

  1. josefinlustig
   Josefin

   Vad bra! Däremot så känner jag att jag knappt vill blogga för allt känns bara likadant. Känns som att jag skrivit om det nyss. Men men 🙂

 7. Johannaty

  Snygging! Men förstår verkligen känslan, ibland blir jag också så trött på bloggen och vill bara lägga ner. Men så kommer de lite kommentarer där folk skriver vad det vill se mer av och så får man nya idéer. Så nu tänkte jag ge några till dig, hur ser ert hem ut, hur bor ni? Staden, människorna, kulturella skillnader, vad händer i Lucias liv, hur ser era rutiner ut. Kram! !!!

  1. josefinlustig
   Josefin

   Ja ibland blir man bara så trött på den! Men man hade såklart saknat den också om man slutat. Tack för tipsen! Uppskattas 🙂 Kram

 8. Johannaty

  Snygging! Men förstår verkligen känslan, ibland blir jag också så trött på bloggen och vill bara lägga ner. Men så kommer de lite kommentarer där folk skriver vad det vill se mer av och så får man nya idéer. Så nu tänkte jag ge några till dig, hur ser ert hem ut, hur bor ni? Staden, människorna, kulturella skillnader, vad händer i Lucias liv, hur ser era rutiner ut. Kram!

 9. Fanny

  Kämpa på! Vet hur du känner. även fast du har en känd blogg så är du bara människa! Jag bor i Västerås och såg dig här en gång och ändå sen dess har jag följt dig på instagram och läst din blogg. Jag älskar inredning precis som du, så gillar att du lägger upp sånt också. du kanske kan visa lite hur ni har det hemma? Det skulle vara kul 🙂 jag har en dotter på snart 5 månader och jag gillar när du lägger ut outfit bilder på Lucia så man får lite inspiration, för jag vill alltid att min lilla Svea ska ha fina kläder 🙂 du är väldigt inspirerande och jag hoppas att du hittar tillbaka och kommer på massor att blogga om! Stor KRAM till dig / Fanny

  1. josefinlustig
   Josefin

   Vad kul att jag har läsare från Västerås! 🙂 Ja ska försöka visa lite mer, men jag tycker det är så svårt att få det rättvisa på bild! 🙂 Tack för din kommentar! Kram

 10. Sofie

  Vad tråkigt att du känner som du gör för jag tycker din blogg är så inspirerande, speciellt när du visat lite inredning nu på senaste och allra helst pga dina outfit-bilder. ÄLSKAR din stil! Men jag känner igen mig i det du skriver när man bara är så trött på sig själv… Man vill bara ligga under täcket hela dagen! Har också fått mystiska problem med huden i ansiktet som du skriver om och det gör det ännu värre hur man känner sig :/ jag tror mitt går hand i hand av inre stress och att jag är ostimulerad efter att ha gått hemma i graviditet och mammaledighet en längre tid.

  Hoppas du hittar inspirationen igen för du ÄR inspirerande 🙂

  1. josefinlustig
   Josefin

   Ja men man har såna dagar, vädret gör nog en del också. Här regnar det ju varje dag och man påverkas verkligen av det ibland! Tack, kul att du gillar min stil. Gör mig så glad!

 11. Scott Herd

  Whenever I feel like this I find that doing something for someone else makes me feel refreshed. Maybe a random act of kindness or a favour for a friend out of the blue. Something like that 🙂

 12. Ainsley

  Never give up on the blog, it’s my daily reading!! Think this weather makes everyone feel a little down! Love reading your blog though so keep up the good work. Ainsley x

Annons