New extensions – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

New extensions

1-Dropbox1Mitt hår är som ni ser väldigt tunt i topparna. Det är så skönt att få nytt fräscht hår! Lockarna blev så fina också, hon använde en sån HÄR. Tänkte faktiskt köpa den jag med. Så bra! Behöver en lite tjockare wand. Så ni som tyckte mitt hår var finare utan extensions, har ni ändrat åsikt? Hehe.

My hair is so thin, as you can see. So nice to get the hair all fresh. Fresh colour and new extensions. Love the curls she did, she used THIS wand. I think I´m gonna buy one, need a thicker wand. It was so good! All of you that thought my hair was better without extensions, changed your mind now? Hehe.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jezza

  Det blev super fint !!!
  Jag förstår dig precis, jag kan inte leva utan mina extensions sen jag började med dem.
  Mitt eget hår är bara tunt och stripigt och känslan av mycket hår gör så mycket!

  Ha en riktigt bra helg 🙂

  //Jessica

 2. Jessica

  Guuuu va fint! Du är fin i ditt egna hår med men jag förstår vad du menar med att det är skönare att ha tjockt hår! Man ska ha det man trivs i:) förresten sluta inte blogga 🙂 älskar din blogg just för att den är vardag och inte bara massa glamour hela tiden!

  1. josefinlustig
   Josefin

   Ja det är sån stor skillnad. Man kan göra så mycket mer med håret när det är längre och tjockare! Jag ska inte sluta blogga 🙂 Ibland tappar man inspirationen bara! Tack.

Annons