Miss you! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Miss you!

Dropbox2Ligger i sängen dödstrött. Ögonen svider! Så dålig natt, hoppas på en bättre i natt. Däremot kommer min man komma hem mitt i natten. Vi saknar honom massor. Typiskt att jag ska ha tid för naglarna imorgon när han är ledig, hehe. Som vanligt. Nu måste jag försöka sova lite innan Lucia vaknar och stör min sömn och innan han kommer hem. God natt!

I´m in bed, so tired. My eyes sting! So bad sleep last night, hopefully a better one coming. But my husband will be home in the middle of the night. We miss him so much. I´m having my nails done tomorrow when he is off, bad timing. Of course! Hehe. I have to get some sleep now, before Lucia wakes up and before he is home. Good night! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Scott Herd

    Your husband was superb tonight – only player on the pitch that played with pride! Hope you and Lucia give him a massive kiss when you get back because he really deserves it!

Annons