Self confidence – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Self confidence

Josefin & Mikaels - 1800 pixlar

Kan inte du skriva lite om hur du gör för att ha bra självförtroende? Hur du peppar dig själv när du har en dålig dag med dåligt självförtroende och självkänsla osv. Och hur har ditt självförtroende förändrats genom ditt liv? Har det förändrats sen du gick på högstadiet och gymnasiet? Tack på förhand!

Mitt självförtroende går upp och ned som för de flesta andra. Jag är rätt dålig på att peppa mig själv de dagar då det är lite sämre. Jag låter mig själv ha sådana dagar som är piss och sen är oftast nästa dag bättre. Jag måste säga att min bästa vän Paulina har väldigt mycket med min självkänsla och mitt självförtroende att göra. Hon har lärt mig så mycket. När vi träffades var jag så dålig på att prata känslor till exempel. Det var verkligen något jag hade svårt för och det var jobbigt. Men hon har lärt mig och det är jag så tacksam för! Jag kan inte ens komma ihåg den person jag var innan och jag vill aldrig mer vara där. När det kommer till självförtroendet för mitt utseende så har det inte vart något fel på det egentligen. Jag har mina småsaker som jag inte gillar men det är inget jag mår dåligt över. Jag har varit rätt blyg och väldigt tyst när jag träffat nya människor. Men det har jag jobbat bort sen jag flyttade utomlands. Jag har vart tvungen att ta kontakt med nya människor på nya språk och lära mig att jobba bort blygheten. Jag måste säga att jag har förändrats ganska mycket sen jag flyttade utomlands. Det har lärt mig otroligt mycket med självförtroendet och självkänslan! Jag är så mycket starkare nu.

Can you write a little bit about how you are doing to have good self-esteem? How to pep yourself when you have a bad day with low self-confidence and self-esteem etc. And how has your confidence changed throughout your life? Has it changed since you went to junior high and high school? Thanks in advance!

My self confidence is up and down, like most people. I’m pretty bad at pep myself on days when it´s a bit down. I let myself have days which are bad and then it is usually better the next day. I must say that my best friend Paulina has a big part  of building up my self esteem and my confidence. She has taught me so much. When we met , I was so bad at talking emotions , for example. It was something that I really had a hard time with. But she has taught me to talk more and I am so thankful for it! I can not even remember the person I was before and I never want to be there again. When it comes to self confidence in my appearance, it has never been bad or something that bothered me. I have my small things that I don´t like but it ‘s not something I feel bad about. I have been quite shy and very quiet when I met new people. But I have been working with that since I moved abroad. I’ve been forced to make contact with new people in new languages ​​and learning to work off the shyness . I must say that I have changed quite a lot since I moved abroad. It has taught me a lot of self confidence and self esteem! I am so much stronger now. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nele

    I find it truly fascinating, what kind of development you have been through already. You’re saying, that you had deep troubles talking about your feelings and now you’re sharing a big part of your feelings with the world by writing them on the blog. I think it’s very courageous how you deal with your life and all these circumstances. I’m pretty sure it’s not always easy to be the wife of a football-player and in my opinion, you have every right to be self-confident and happy with yourself 🙂