Josefin Lustig

Koppel på barn?

skiphopNär jag flyttade till Glasgow för över 2 år sedan så såg jag dessa ”koppel” för första gången. Min första tanke var herregud. Det kändes bara så fel. Men jag förstår att det kanske är super för vissa föräldrar och barn. Jag skulle däremot inte använda en sån på Lucia. För oss funkar det bra att hålla handen och det känns mycket mysigare. Det är inte så stor skillnad på avståndet som denna rem ger. Vet inte hur stort detta är i Sverige? Vad är era tankar och åsikter om denna sele/rem/koppel?

When I moved to Glasgow for over 2 years ago I saw these harnesses for the first time. My first thought was OMG. It was just so wrong in my opinion. I understand that it´s great for some parents and kids. But I wouldn´t get Lucia one of these. It works great just holding hands for us and it feels a bit more cosy to do that. It´s not a big difference with the length of the harness and holding hands. I don´t know how big this is in Sweden? What´s ur thoughts about this? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Vicky - mamma till Caspian

  Jag såg en gång en familj som hade en sele på sitt barn och tyckte verkligen att det såg hemskt ut.
  MEN, förra sommaren när vi var ute med båten och gick mycket på bryggor, satte vi på lilleman en flytväst och fäste ett rep baktill.
  Det bästa vi gjorde! Det var så skönt att kunna dra honom tillbaka (med måtta så klart) så snart han närmade sig kanten så att han inte plumsade i.
  Efter det har jag ändrat min uppfattning om detta och tycker verkligen att det är ok att ha sele.
  Både för barnets och föräldrarnas bästa. Beroende på vart man befinner sig.

  Annars tycker jag att hålla handen är mysigt jag med 😀