Josefin Lustig

On their way!

Pictures28Ordered! Get them HERE.

Beställde skorna igår. Kommer hem i morgon. Hoppas att storleken passar och att dom sitter bra nu. Det är det jobbiga när man beställer över nätet. Nu ska jag snart åka iväg till gymmet! Först ska jag boka tid hos frisören. Behöver få fräscha upp det lite innan semestern nästa vecka. Exakt en vecka idag! Wiho. Vi hörs senare. Ha en härlig måndag och hoppa ni får en bra start på veckan.

Ordered these boots last night. Will arrive tomorrow. Hope they will fit. That´s the hard thing when u order them online. I´m gonna go to the gym soon! I will book an appointment at the hairdresser before. Need to get it done before the holiday next week. Exactly a week today! Wiho. Talk later. Have a great Monday. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ida

    Hej! Jag har sett att du handlar en del på All saints, jag är instresserad av ett par skinnbyxor där och är helt förvirrad av storlekarna. Har du din vanliga jeansstorlek på deras byxor också, eller är all saints mindre eller större i storlekarna? Tacksam för svar!

    /Ida

    1. Josefin Lustig

      Jag har 24 på deras jeans och köpte ett par skinnbyxor därifrån i 24, lämnade tillbaka dom då dom var lite pösiga. De töjer sig även så du lär gå ned en storlek. Vilken byxa är det? 🙂