Josefin Lustig

Basic

Pictures29 WM006E-5-1Någonting som faktiskt är värt att lägga en slant extra på är t-shirts som dessa. De perfekta bas t-shirtsen! Jag har haft massor av olika från till exempel H&M, Gina tricot osv. Men de håller verkligen inte i längden. Mina bas t-shirts är de mest använda i min garderob. Jag har just skaffat mig denna gråa. Vill även ha den i svart och vit. Har 4 andra V-ringade från AllSaints som används flitigt. Den långa är jag också sugen på!

Something that´s worth to pay a bit extra money on is definitely basic t-shirts like these! I have had so many from H&M and other stores and they doesn´t keep up. Because I´m using them a lot. I just got this grey one, have 4 others with a V neck. I want this one in white and black as well. And the long one!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paula

    Kan tipsa om t-shirts från Whyred också. Har tre par som jag använt nästan dagligen i flera år som fortfarande ser exakt likadana ut som när jag köpte dem, trots att jag ibland råkat tvätta dem för varmt.