Josefin Lustig

New design and a new blogger!

1-Skärmavbild 2014-01-29 kl. 19.24.43Vi har börjat göra om lite på startsidan (den är inte helt klar ännu) och vi måste ju säga hej och välkommen till vår nya tjej Ida Cecilia! Om ni har några tips på vad ni skulle vilja se på startsidan, tveka inte att slänga iväg en kommentar. Tävlingar, intervjuer mm?!

We have started to fix our home page a bit (it´s not done yet). And we have to say Hi and welcome to our new girl Ida Cecilia! If you have any ideas of what you want to see on the home page don´t hesitate to leave a comment. Give aways, interviews?! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Kul med förändring 🙂
  Håller med ovanstående kommentar, de här med flikarna…. Annars ser allt fint ut. å skoj med ny bloggerska.
  Jag undrar om inte ni kan köra olika tema veckor någon gång ibland, såsom ni gjorde förr. Sen vore de kul om du fortsatte köra inlägg där läsare för bestämma vad det ska handla om. Gillar dem skarpt, då lär man känna dig bättre, å får massa bra tips om saker från dig. Väldigt skoj med dem inläggen tycker jag 🙂
  Tack för en bra blogg!

 2. Emelie

  Varför hamnar man i en ny flik så fort man klickar in på en blogg? Lite störigt då man tillslut sitter med halva datorn fylld med flikar, vill ju läsa allas blogg & då blir det en jädra massa flikar till slut 😉
  Nåt ni kan fixa? Skulle vara grymt skönt isf, det var ju aldrig såhär innan 🙂
  Annars vore det kul med ”pepp” inlägg, som motiverar folk till att våga göra saker, bli inspirerade osv..