My heart hurts – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

My heart hurts

Maj Glasgow 20133Tror inte någon kan förstå hur stor saknaden är just nu, efter min bästa vän! Det gör så ont i hjärtat att jag sitter med tårar i ögonen i skrivande stund. Varenda gång jag tänker på hur kul vi har ihop så blir jag ledsen för att det är så sällan vi får ha den magiska tiden ihop. Här är bilder från när hon var här förra våren. Som jag saknar det! Idag skiner solen här till och med, allt som saknas är du. Jag vill dela varenda sekund med dig. Det gör mig så ledsen att vi bor så långt ifrån varandra. Jag längtar så mycket tills vi får spendera soliga dagar tillsammans i Sverige. Jag är så glad och tacksam som får ha en vän som du. Som får mig att känna denna fina kärleken över en vänskap. Skulle aldrig klara mig utan dig. Det går inte en dag utan att vi hörs och jag behöver en dos av dig varje dag. Även om det bara är från en konversation på Whatsapp. Vad hade vi gjort utan det för övrigt?!

Behövde skriva av mig lite, FÖR JAG SAKNAR HENNE SÅ SJUKT MYCKET. Detta är det absolut värsta med att bo utomlands..

I don´t think anyone can understand how much I miss my best friend right now! It hurts so bad that I´m sitting her crying right now. Every time I think about how much fun we have together I get sad because we can´t have those moments as often as I want. Here´s some pics from last spring when she was here. Oh, how I miss that! The sun is shining here today and all that´s missing is you. I want to share every second with you. It makes me so sad that we live so far away from each other. I can´t wait to spend the summer with you in Sweden. I am so glad and grateful that has a friend like you. That make me feel this strong love over a friendship. I would´t survive without you. There isn´t one day that we don´t speak and I need a little bit of you every day. Even thou it´s just words over whatsapp. What would we do without whatsapp?! 

I just needed to release some feelings, CAUSE I MISS HER SO MUCH. This is the worst part of living in another country.. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Palle

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Annons