Good morning! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Good morning!

1-Pictures47God morgon! Vaknade upp till en ljus himmel denna lördag, alltid lite lättare att vakna då. Var på massage igår och tydligen hade jag sjukt mycket knutar i axlarna. Måste tillbaka snart tror jag för att få ut allt. Så öm idag!

Igår satt jag och funderade på vart jag skulle hitta en marmor bricka, helst med handtag som på bilden till vänster i kollaget. Hittade den på pinterest och tyckte det var så fint. Men sen kom jag på att om man inte hittar en i äkta marmor så kan man ju bara köpa en billig i trä på till exempel IKEA och sätta på lite marmorplast på! Sen är det bara köpa ett par billiga handtag, spraya i valfri färg eller ha dom som dom är. Limma eller skruva fast i brickan. Vart man hittar plast i marmor i Sverige vet jag inte riktigt, ni kanske vet? Jag köpte min på B&Q här i Glasgow. Tycker det är jättefint att ha en skärbräda med handtag bara stående i köket, så den kan man ju också göra om enkelt. Vet dock inte om det är så bra att skära på den med plasten på. Men fint blir det i alla fall! Bara fästa ett litet snöre sen.

Men efter lite surfande så hittade jag 2 stycken i äkta marmor att beställa. Jag valde båda! Den ena tänkte jag ha som en bricka att ställa lite olika ljus på eller så. Sen den med rundade kanter tänkte jag använda som serveringsfat. Med mat på osv!

Mycket inredning på bloggen nu, hoppas ni inte tycker det är tråkigt?! Men så blir det när allt jag tänker på är inredning till nya huset. I natt drömde jag till och med om att måla om Lucia´s sovrum. Det är ju helt sjukt, haha!

Desktop18Good morning! Woke up to a clear sky this morning, always easier to get out of bed then. Went for a massage yesterdays and I had so much knots in my shoulders. I have to go back to get everything out. I´m so sore today! 

I spent some time on thinking where to find a marble tray, with handles like the pic to the left in the collage. I found it on pinterest and I love the idea. But then I realized I can do it myself if I can´t find one. Just get a chopping board from IKEA and put some marble plastic on, get some handles and spray them in the color you want. Use glue or screws to put them on the tray. And I think it´s nice to have a chopping board with a handle just standing in the kitchen. So get one at IKEA and put some marble plastic on. Might not be the best to use as a chopping board then but it´s nice to have just standing. 

But after I had a look online after one in real marble I found 2 on Amazon. I ordered both of them! They won´t have any handles but it doesn´t matter. I might make one with handles later. I will use one of them to have candles on and the one with rounded edges I will use a serving tray/plate. 

A lot of interior on the blog right now, hope you don´t find it boring and too much?! But everything I think about is interior and stuff for the new house. I even dreamt about painting Lucia´s room last night. That´s just crazy! Haha. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Jag tycker inte det kan bli för mycket inredning, jag älskar det och det är alltid roligt och bra med inspiration! 🙂 Vart hittade du dom fina marmorbrickorna? Jag älskar marmor! Strikt grattis till bebisen och huset 🙂

 2. Elin

  Åh underbart med massage! Och nu har du ytterligare en anledning att gå tillbaka! Win-win! 😉
  Det är absolut inte tråkigt med inredningsinläggen, det du kommer på och inspireras av är så himla fint! Jag vill bara flytta hemifrån direkt till en fin lägenhet för att fixa och greja. Får nöja mig med mammas hus så länge, haha 🙂

  1. josefinlustig
   Josefin Lustig

   Ja så skönt, behövde det verkligen. Bokade just en ny massage för rygg och axlar på torsdag nästa vecka för att få bort alla knutar 🙂 Precis, win-win 😉 Så bra att du inte tycker det är tröttsamt. Ja du kan ju alltid pyssla med rummet hemma så länge. Ta med sakerna när du flyttar sen!!