DIY cement candle holders – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

DIY cement candle holders

1-DSC_25321-DSC_25351-DSC_2541Var iväg till B&Q och köpte cement i morse. Köpte en som torkar på 10 minuter! Ett litet paket så det blir inte så kladdigt och stökigt hemma när man håller på. Den första lilla är redan klar. Den gjorde jag mest på prov. Ska göra lite annat med mina ljusstakar sen när dom är torkat klart. Då får ni se det slutgiltiga resultatet. Kul att pilla med i alla fall. Lär få köpa ett till paket inom några dagar, hehe. Perfekt att det torkar såpass snabbt för mig som är så otålig.

Have been to B&Q this morning, got some cement. It´s dry in 10 minutes! A small package so it´s not getting dirty and messy while you are doing it. The first small candle holder is already done. But I did it as a test to see if it would work with this cement, and it did! I have some more ideas for them when they are all dry. I´ll show you when it´s done. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons