One is done – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

One is done

1-DSC_25421-DSC_25431-DSC_2545Det har inte riktigt gått som jag tänkt med mina ljusstakar av cement. Alla har blivit misslyckade på något sätt! Dels för att jag inte hittat något bra att gjuta dom i. Men jag får leta vidare. Har i princip gjort slut på ett paket cement redan så måste köpa nytt av det med. Några bra tips på vad man kan gjuta i? Vill göra avlånga blockljus. Detta var i alla fall vad jag hade tänkt göra med dom. Spraya i lite olika färger eventuellt sätta lite marmor runt någon. Vad tycker ni? Ska visa er så fort jag lyckats med fler, haha.

It didn´t go as planned with my candle holders in cement. No one turned out as I thought! I don´t have anything good to do them in. Any ideas? I want long block candle holders. I have used a package of cement already so I have to get another one. But this was what I had in mind, to spray them in different colors and maybe put some marble on some. What do you think? I´ll show you more as soon as I have succeeded with more, haha.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Funkar toarullar/hushållsrullar? har aldrig testat men bara kom o tänka på det. men de kanske är för smala? sen kan man ju använda olika typer av förpackningar, nu blir just inte vanliga “svenska” smörpaket så snygg form kanske – men kika runt i matbutiken nästa gång och hitta spännande former! de är ju oftast i någon plast som man kan klippa/skära sönder sen.

  toksnygga blir dina grejer! =)

  /Hanna

  1. josefinlustig
   Josefin Lustig

   Jag har tänkt samma men tror de blir lite för smala! Men man kan ju ha i andra ljus i dom. Ska testa göra en ny av pringlesrör idag när jag fått hem cementen så får vi se hur det går. Tack! 🙂

 2. Johanna

  Så snyggt det blev! Älskar kombon med koppar + cement! Har bara testat att gjuta betong, men om man inte vill ha sönder formen för varje grej man gör är det viktigt att ytan är glatt så att cementen inte fastnar i ojämnheterna i ytan när den hårdnar. Smörj med olja så blir det extra friktionsfritt!

  1. josefinlustig
   Josefin Lustig

   Ja det är så snyggt! Jag testade använda olja men tyckte att det gjorde cementen ful. Så jag får nog köpa mig några fler pringlesrör och äta en jäkla massa chips sen, haha.

  1. josefinlustig
   Josefin Lustig

   Har testat det, 2 paket! Blir så jäkla mycket chips som man måste äta upp sen. Önskar det fanns något man kunde använda flera gånger! Mina två med pringles misslyckades av olika anledningar. Får köpa fler pringles om inte annat.

Annons