Marble & cement – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Marble & cement

1-DSC_2631 1-DSC_2634Nu börjar jag få till några ljusstakar och krukor. I krukorna ska jag sätta små kaktusar som jag tänkte köpa på IKEA i morgon. Hur fint kommer inte det bli? Och att ställa allt på en marmorbricka.. Perfektion skulle jag säga! I morgon ska jag iväg och köpa färg och alla tillbehör som behövs för att måla om 2 sovrum. I helgen sätter vi igång. Men flyttar inte in förrän nästa vecka.

I have made some candle holders and pots now. It will be perfect with a cactus in the pots. I´ll get some from IKEA tomorrow. And to put it all on a marble plate.. Perfection in my opinion! I´m gonna get some paint and all other stuff I need to paint 2 rooms. We are starting with that this weekend but we are not moving until next week. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons