The love – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

The love

20140527-093709-34629582.jpg

Lucia har frågat efter sin pappa innan hon somnat och när hon vaknat sedan han åkte. All den tid de har fått ihop när han vart skadad och jag mått dåligt har verkligen satt sina spår. Hon är helt fäst vid honom och det gör så ont när de inte får vara tillsammans! Världens bästa pappa.

Lucia have been asking after her daddy before bedtime and as soon as she wakes up since he left. All the time they got together when he was injured and I was feeling bad have made them so close. She is addicted to him now and it hurts when they can’t be together! Best daddy in the world.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katarina

    Er familj är så otroligt fin 🙂 ska bli skoj att följa även den lilla i magen sedan när hon tittar ut!

Annons