Josefin Lustig

For the new baby

Väntar första barnet 28 september. Tycker det är svårt att veta vad man behöver köpa, några tips? T.ex. hur mkt kläder i de olika storlekarna osv. Vad hade du inte kunnat vara utan med Lucia som spädbarn?

Waiting our first baby September 28. I think it´s hard to know what you need to get, any tips? How much clothes in different sizes and so on. Anything you had for Lucia that you couldn´t be without as a newborn? 

Vad kul, grattis! Ja det är inte lätt, även andra gången. Haha! Hur många bodys behöver man osv?! Dels beror det väl på om man har tvättmaskin hemma, det underlättar ju och då behöver man inte lika mycket kläder. Jag vet bara att jag hade alldeles för mycket kläder med Lucia. Jag var lite för ivrig att köpa på mig en massa som jag sen inte ens använde.

En sak som jag inte hade kunnat vara utan med Lucia var babybjörnen! Vi reser ju en del och den är guld värd när man flyger.

Congratulations! Well, it´s not easy. Not even the second time. Haha! It depends on if you have a washing machine at home I guess. Then you don´t need as much clothes. I can only say that I had way too much clothes in small sizes for Lucia. I was so excited and got too much clothes that we didn´t even use. 

One thing I couldn´t be without with Lucia was the Babybjörn, baby carrier. We travel a lot and it´s the best thing to use when you are flying. 

41AtIcaFrDL

Något som jag kommer skaffa nu, som jag inte hade med Lucia är en elektrisk bröstpump. Det tror jag är värt det! Den jag hade sist fungerade inte speciellt bra. Måste vara mycket effektivare med en elektrisk! Har ni några tips på en bra bröstpump? 

A must have this time is a electric breast pump! I didn´t have that with Lucia. Do you have any tips for a good one?

full28641215

Jag kokade alla Lucia´s saker sist så denna gång ska jag köpa en sån maskin som rengör, tror det underlättar en del.

I boiled all Lucia´s stuff so this time I´m gonna get one of these. So much easier to clean everything. 

stokke3En Stokke barnstol ska vi köpa. Lucia gillade inte alls när vi åt middag vid matbordet och hon fick sitta långt ned på golvet i sin babysitter. Perfekt när de kan sitta med vid matbordet från första början!

We are gonna get a Stokke high chair. Lucia didn´t like when we had dinner by the table and she had to be on the floor in her babysitter. It´s great if they can sit by the table from the beginning. 

4moms-babysitter-mamaroo-svartEn babygunga är ett måste till nästa bebis. Vi hade bara en babysitter till Lucia och hon nöjde inte sig med den utan vi fick sitta där och gunga fart på den. Såg denna när vi var i Umeå, verkade hur bra som helst. Tror dock att just denna är svensk så vi får nog hitta någon annan. Denna vaggar barnet i flera olika rörelsemönster, upp och ned, sida till sida och lite runt. Ska vara bra för barn med kolik.

A baby swing is a must for the next baby. We only had a babysitter for Lucia and she wasn´t happy with just that. We had to swing it for her. I saw this swing when we were in Umeå, seems like the perfect swing. But it´s a Swedish brand so we have to get another one I guess. This one goes up and down, side to side and around a bit. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Trine :)

    Jeg har Medela freestyle, dobbel elektrisk brystpumpe 🙂 og er veldig fornøyd. Den er dyr, men den er verdt det. Fikk tømt meg på ca 6-8 minutter.. Siden jeg var student frem til min Helene ble 10 mnd, og fullammet frem til hun var 6 mnd var dette en nødvendighet for at hun skulle få min melk av pappan mens jeg var på skolen 😉 Eneste er at man føler seg som ei ku :/ Haha! jaja!
    Tips: Bruk medelas vanskelige flasketuter (har ett stort hull). Slik at barnet ikke mister sugeteknikken det bruker på brystet.
    Stor klem!! 🙂

  2. Ida

    Pumpen från meddela är bra! 🙂 ps. Har du sett nya stolen från stokke? Steps heter den, så snygg i min mening! 😀