Soft ombre – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Soft ombre

Pictures58Jag är riktigt sugen på att göra något med mitt hår. Jag vill fortfarande vara blond! Men jag tänker en soft ombre i en lite mer naturligt blond nyans. Vad tror ni om det? Jag måste bara bestämma mig om jag ska våga gå till någon här i stan eller vänta tills jag kommer hem till Glasgow. Jag vill inte riktigt ha lika mörk botten som på bilderna.

I really need a change for my hair. I still want to be blonde but I´m thinking of doing a soft ombre in a more natural blonde color. What do you think about that? I just have to decide if I want to go to someone here or back in Glasgow. I don´t want it as dark in the roots as the pictures. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Supersnyggt, så testa om du vill! Men jag skulle gå till “din” frisör som du brukar ha eller någon som du vet är bra på färg och så, man vill ju att det blir bra från början med nyans och sånt där 🙂

    Sen att du är inne i v 29 (såg i det nyare inlägget) är helt sjukt! Tiden går så fort!!!

  2. Izabella

    Ombre tror jag verkligen skulle passa dig. Sen tror jag inte det spelar någon roll om du ha så mörkt som på bilderna eller ljusare som du tänkt dig . Du skulle vara lika fin i båda.
    Om du känner dig såhär osäker på om du vågar göra det är i Sverige. Så då gör du det i Glasgow där du känner dig trygg i frisörs stolen.