Josefin Lustig

New lashes

20140629-144545-53145249.jpg

Ni som följer mig på instagram (@josefinlustig) har kanske sett mina nya fransar! Äntligen gick jag till en bra tjej och jag är så nöjd. Bor ni i Västerås och ska göra fransar, gå till Jessica på nails and eyes. Förra gången gick jag till Harmoniq och blev absolut inte nöjd. Rekommenderar er att ta D-böj på fransarna.

For those of you that follow me Instagram (@josefinlustig) might have seen my new lashes! Finally I found a good one in my hometown and I’m so happy with them.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jess

    Hej! Sökte på ögonfransförlängning och hamnade här! Vet du om salongen nails and eye fortfarande finns? Någon hemsida hittar jag inte 😛 är sugen på att göra ett set för att testa!
    Kram

  2. emma

    Tyvärr är du inte den första som blir missnöjd där! Min brors tjej gick dit och de vart förjävligt! Jag har själv fransar så on frågade mig om mina stramade och gjorde ont, vilket de inte gör om de är bra! sen gik hon till salaong vasastaden där jag går och då fick hon se en bild på hur hennes såg ut uppifrån. det var hemskt, sat flera franasar på en frans och var helt ihop klumpat! och när vi gick tillbaka vart vi jättte dåligt bemötta! SÅ jag varnar ALLA! gå INTE till harmoniq!!