Josefin Lustig

Hello new hair!

20140630-093049-34249488.jpg

God morgon! Här får ni en liten bild av mitt nya hår. Fler kommer såklart. Jag fick sitta i frisörstolen 4 timmar igår för det är såpass svårt att få färgen att sitta på ett så ljust hår. Fick lägga färg 2 gånger. Men till slut blev det bra och jag är nöjd. Nu ska jag kliva upp ur sängen, äta frukost och ta en promenad tänkte jag. Behöver röra på mig lite!

Good morning! Here’s a picture of my new hair. More and better pics coming of course. I had to be at the hairdresser for 4 hours yesterday. Had to put some color in 2 times, it’s hard to get it right on a hair this blonde. But it ended up good and I’m happy. Time to get out of bed for me, breakfast and a power walk. Need a workout!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Glömde fråga vart gick du och fixade de? Ska nog ha detta som en inspirations bild till mitt hår som ska fixad innan bröllopet!:))

  2. Anna Pryt

    Ser mkt friskare ut i den färgen vilket gör att det snyggare! Blont men lite vuxnare och ändå lika sexigt som innan ;P hehe.

  3. Jessica Wilskier

    Sjukt snyggt! Så som jag med eftersträvar! Fast får nog låta håret växa först. Eller ringa Rapunzel… 😉