BFF – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

BFF

20140702-093451-34491941.jpg

Igår fyllde min bästa vän 25 år! Vi firade med en tidig middag och bio. Så glad att vi får all denna tid tillsammans innan jag och Lucia åker hem igen. Ikväll blir det födelsedagsmiddag med Paulinas familj. Nu på dagen ska jag försöka få tid att fixa naglarna, blivit sjukt långa!

My best friend turned 25 yesterday. We celebrated with dinner and a movie! So happy that we get all this time together before me and Lucia are going back home to Glasgow. Tonight it’s b-day dinner with Paulinas family! I’m gonna try and get my nails done before that.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons