Best daddy in the world – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Best daddy in the world

1-DSC_0665 1-DSC_0905-001 1-DSC_0892Saknaden är inte lätt att hantera just nu. Varken för Lucia eller mig. Att se henne såhär ledsen för att hon saknar sin pappa gör mig extremt ledsen, svårt att hålla tårarna tillbaka och vara den som är stark. Men jag måste ju, lägga mina gravida känslor åt sidan för en stund. I natt vaknade Lucia ett flertal gånger och ville ha sin pappa. Jag antar att hon drömde om honom. Nu ville hon åka bilen till sin pappa och blir så ledsen för att hon inte får. Hon ska ge honom en stor kram på fredag har hon sagt, tror ni vi alla längtar till fredag kväll?!

Det är så svårt att njuta av att vara hemma i Sverige när man känner denna saknad hela tiden. Vi försöker, men då och då faller man in i den största saknaden. Tur det går över när man tänker på annat! Jag vill typ åka och köpa världens största leksak till henne så hon blir glad, haha. Shopping gör mig lite gladare i alla fall..

How much we miss him right now, it´s not easy to handle all the time. Not for Lucia or me. To see Lucia this sad because she miss her daddy makes me so sad, hard for me to keep my tears away and be the strong one. But I have to, just keep my pregnant feelings away for a while. Lucia woke up a few times last night and wanted her daddy. I guess she was dreaming about him. Now she wanted to take the car to him and she was so sad when I told her she couldn´t. She said she will give him a big hug on Friday night, can you imagine how much we all want Friday now?! 

It´s so hard to enjoy being in Sweden while you miss someone that much. We are trying our best, but now and then you fall back and it´s really hard. But thank god it goes away when you are doing or thinking of something else. I just wanna go and get the biggest toy in the store for Lucia to make her happy, haha. Shopping makes me a bit happy..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Lucia är ju såå söt! Hon har mickes ögon! så söt
    Lucia ser ut att vara lång, är hon lång för sin ålder? 🙂

  2. Elin

    Ni får åka till något mysigt ställe och äta glass i värmen! Det brukar vara populärt 😉

    Vi hoppas tiden går fort fram till fredag!

Annons