On top of my wish list – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

On top of my wish list

Chanel-A67086-Grey-Original-Lambskin-Leather-Le-Boy-Flap-Bag 4855_18574c94d0-big...Jag är så sjukt shoppingsugen just nu. Men samtidigt så känns det så meningslöst att köpa kläder som jag kommer använda i 2 månader till. Vill heller inte köpa saker som jag kan ha senare, när jag inte är gravid längre. Istället suktar jag efter sånt som jag kan ha både gravid och inte! Dessa 2 är högst upp på önskelistan just nu. Denna väska, jag dör! Jag älskar grått. När jag såg denna så dog jag lite. Kanske någon gång i mitt liv.. Glasögonen från The Row vill jag fortfarande ha, eller ett par liknande. Men hittar inte denna modell någonstans. Några tips?!

I just want to shop so bad right now. But if feels pointless buying stuff I will wear for 2 months. I don´t want to buy stuff too early either, for when I´m not pregnant anymore. I just want stuff that I can have pregnant and not pregnant. These 2 are on top of my wish list right now. This bag, OMG. I love grey so I almost died when I was this one. Maybe some day in my life.. And the glasses from The Row is still on my mind. Or a similar pair, but I can´t find any. Any ideas where I can find a pair?! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hmm, kanske har ray ban några liknande glasögon? 🙂 och väskan, supersnygg!!! Den som väntar på något gott 😉

Annons