Ready for autumn – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Ready for autumn

1-DSC_0768 1-DSC_0770 1-DSC_0771Shoes Nike Air Max, pink gilet Zara and belt from Baby K.

Lite av det nya som jag köpt till Lucia. Har inte kommit in så mycket höstnyheter ännu, jag längtar så mycket. Var länge sen jag fotade hennes outfits har jag insett nu. Men det kommer det bli ändring på till hösten, min favoritårstid när det kommer till kläder. Lucia var ju tvungen att få samma skor som mig, hehe. Älskar att matcha! Så mysig väst från Zara och leopardbälte till jeansen. Fin detalj!

Some of the new autumn stuff I got for Lucia. Haven´t arrived too much in stores yet, I can´t wait for all the new clothes. Long time ago that I posted Lucia´s outfits. But that´s gonna change when it´s autumn, my favorite time of the year when it comes to clothes. Lucia had to get the same shoes as me, love to match! Hehe. And such a cosy gilet from Zara and a leopard belt for her jeans. Nice detail! 
Juli Glasgow 20144Haha, såhär såg det ut när vi fotade. Hon skulle ha sina crocs med i bild. La upp det fint och “fotade” med sin kamera.

Haha, this is how it looked like when we were taking these pics. She wanted her crocs in the picture. She fixed it all in a nice way and took “pictures” with her camera. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons