Waiting & waiting – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Waiting & waiting

Pictures65Jag måste ta mig till H&M snarast. Här är några nyheter som jag är sugen på! Men alltså, jag blir galen. Det känns som en enda lång väntan just nu, en 7 veckor lång väntan. Dels så längtar jag som en tok efter att få träffa vår andra dotter, längtar tills Lucia äntligen får träffa henne och bli en storasyster. Världens bästa. Längtar tills vi ska bli en familj på 5! Jag längtar tills jag får vara mig själv igen, orka göra saker. Få tillbaka min kropp och kunna använda de kläderna jag älskar.

I have to have a look at H&M soon. Here´s some news that I want! But I´m getting crazy. It feels like a long wait right now, a 7 week long wait. I just want to meet our baby girl, I want Lucia to meet her and finally be a big sister. The best one! Can´t wait for us to be a family of 5. I want to be my self again, have the energy to do stuff. Have my body back and be able to wear all the clothes that I love. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Oj så mycket fint! Måste ta mig ner på stan och spana i butik nån dag när det har blivit lite svalare…

  2. Zoe

    Hej jag storm diggar din stil och din blogg. Jag har en väldigt stor inspirationstorka nu i sommaren och önskar du kunde slänga ihop lite tips och hjälpa mig komma över torkan haha för bara tycker du har en sån otroligt snygg och cool stil 🙂

Annons