Week 33 – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Week 33

1-DSC_0782

Jag känner mig redan färdig med att vara gravid. Kommer ihåg exakt denna känslan med Lucia i magen. Vet dock inte om det var såhär tidigt. Det är ju 8 veckor kvar och jag går redan och väntar på att få föda barn. Jag har kommit fram till att jag är dålig på att vara gravid i början tack vare illamående och i slutet tack vare min rastlöshet. Vill jag ha något vill jag ha det nu. Så har jag alltid vart och vänta på en bebis i 9 månader är inte min grej. Alldeles för lång tid! Ibland tror jag att jag ska bli galen. Detta lär bli långa 8 veckor. Trodde jag skulle slippa den här känslan eftersom jag har Lucia nu. Jag vill bara få tillbaka ork och lust att göra saker. Nu är man konstant trött och sliten. 14 kg extra bär jag runt på nu, 15 kg i denna vecka med Lucia. Så det är ganska likt. Jag vill hela tiden ha något att göra eller se fram emot. Annars känns det som att jag bara sitter och väntar och tänker på hur gravid jag är. Räknar dagar i princip. Vilket känns lite väl tidigt.. 80% av graviditeten har gått i alla fall. Känner ni igen er i mina känslor? Ni kanske har några härliga tips på hur man får sista tiden att gå utan att man blir galen? Hehe. Jag försöker unna mig saker. Som massage och så. Det är alltid något. Ska boka in ett 3D/4d ultraljud i veckan eller nästa. Något att se fram emot! Få se om hon liknar Lucia eller inte.

I´m already tired of being pregnant. I remember I had the exact same feeling with Lucia in my belly. Not sure if it was this early thou. 8 weeks to go and I´m already waiting to give birth. It just hit me that I´m not that good at being pregnant in the beginning, thanks to the sickness. And not in the end because I´m so restless. If I want something I want it now. I have always been like that and to wait for a baby in 9 months is way too long. Sometimes I think I´m gonna go crazy! This will probably be long 8 weeks. Thought I wouldn´t feel like this now because I have Lucia. I just want to get my energy back and I want to do stuff. I´m just tired all the time now. I have to carry around on 14 extra kilos. It was 15 with Lucia in the same week. I always want something to look forward to otherwise it feels like I´m just waiting and thinking on how pregnant I am. Counting days and that´s a bit too early.. 80% of the pregnancy done. Do you recognize my feelings? Maybe you have some great tips on what to do the last weeks, so you won´t go crazy. Hehe! I´m trying to do stuff that makes me feel good, like massage and stuff like that. I´m gonna book a 3D/4D scan this or next week. Something to look forward to! We´ll see if she looks like Lucia or not. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fanny

  Tänk vad olika det är, jag älskade min graviditet och skulle kunna tänka mig att vara det hela tiden 🙂 Om jag slapp oron över att något skulle gå fel dvs.

  Du strålar verkligen, hoppas det känns bättre för dig snart!

  1. josefinlustig
   Josefin Lustig

   Ja eller hur! Åh, HELA tiden? Haha. Jag gillar det ibland men vissa dagar är det bra jobbigt alltså. Speciellt de dagar man känner sig instängd i sin egen kropp typ. Lite lätt panik och vill springa bort alla 14 kg men man orkar knappt gå upp för backen.. hehe!

 2. Frida

  Åh vad jag känner igen mig i det du skriver. Är också i v33 nu ochdet känns tungt! Magen är stor och ivägen och jag klarar inte värmen blääää. Vi får peppa varandra:).
  Kram på dig

  1. josefinlustig
   Josefin Lustig

   Förstår att värmen är hemsk!! Här är det inte alls lika varmt och jag är glad för det. Men när solen väl är framme blir det nästan olidligt direkt. Hoppas sista tiden går snabbt för oss båda 🙂 Kram!

 3. Sofia

  Du är i alla fall jättefin som gravid, det lyser om dig! Hoppas du får ett par bättre dagar snart 🙂 & tiden går fort, ett, tu, tre så är hon snart här. Kram

 4. Dana

  Hej Josefin!!
  jag heter Dana och jobbar på Baresso i Västerås frisörsalongen.
  Vi skulle vilja sponsra dig!! Om du är intresserad så maila mig tillbaka!
  Kram!

  Danapluttis1@hotmail.com
  Följ oss på instagram: baressovasteras

Annons