4D scan – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

4D scan

20140729-163904-59944327.jpg

20140729-163904-59944001.jpg

Kom just hem efter att ha vart på Scan och hämtat Lucia på Nursery. Åh! Alltså hur overkligt är det att se sitt barn där inne? Hon var så söt. Lik Lucia! Så kul att ha någon att jämföra med. Längtar så mycket nu! Det var definitivt en flicka. Så vi behöver inte fundera mer över det! Hehe. Vi kommer inte få någon stor bebis i alla fall. Hon låg på 1700 gram just nu. Lucia vägde 3075 gram när hon kom ut. Nu ska vi snart ta ut Geisha på promenad och sedan får det nog bli korv med bröd till middag. Mikael är iväg och jag orkar inte laga middag.. IKEAs korv får det bli!

Just got home from the scan and from picking Lucia up at nursery. It’s so unreal watching your baby inside ur belly! She was so cute. Looks like Lucia. It’s fun when you have someone to compare with. Oh, I can’t wait now! Just want to meet her. It was definitely a girl so we don’t have to think about “what if”. No question about that. We won’t have a big baby, she was just over 1700 gram right now. Lucia was 3075 gram when she was born. We are gonna take Geisha for a walk soon and then dinner time. IKEAs hot dogs it is, Mikael isn’t home and I have no energy to cook for just me and Lucia.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons