Stokke steps – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Stokke steps

Juli Glasgow 20145Har glömt visa er vilken matstol det blev till bebisen. En Stokke Steps blev det, perfekt då hon kommer kunna använda den i alla steg och man slipper köpa ny stol senare! Den matchar även Lucia´s stol som hon har nu.

Måste bara berätta hur mycket Lucia längtar efter sin lillasyster. Igår när jag hämtade henne på Nursery så sa jag att jag hade bild på bebisen i bilen. Lucia trodde då alltså att hon skulle vara där, hoppat ur min mage och väntade i bilen. Hon blev lite besviken tror jag när det bara var en bild. “Bebis kommer snart” säger hon då. Fast hon tilltalar henne så klart med hennes namn. När jag visade bilden från ultraljudet innan läggdags så sa Lucia “känna på henne”. Jag blir helt varm i hjärtat av alla söta saker hon gör. Idag på affären såg hon en bitring som hon absolut skulle köpa till sin lillasyster. Hon ville köpa massa nappar också, hehe. Hon är så omtänksam redan.

Here´s the highchair we got for the baby. Stokke steps! Perfect when you can use it for all ages. And it´s similar to Lucia´s chair. 

I have to tell you how much Lucia wants to meet her little sister now. Yesterday when I got her from Nursery I told her I had a picture of her little sister in the car. Lucia thought she was actually in the car, jumped out of my belly and waited in the car. She was a bit disappointed when it was a picture of something that looks like a baby. Then she said “baby comes soon”. But she always says the babies name when she talks about her. And then when I showed her the pic on the phone before bedtime she said “I want to feel her”. I´m all warm inside from all the cute stuff she say and do. Today in the grocery store she saw a toy that she had to get to her little sister. And she wanted to get her some dummies as well, hehe. She is so kind to her already! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons