Babynest.se – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Babynest.se

1-DSC_0808 1-DSC_0809Detta tror jag kommer bli väldigt användbart till bebisen! Jag köpte detta hos Babyproffsen i Västerås men ni hittar det online HÄR.

Har varit iväg och köpte lite presenter till vår blivande 3-åring idag. Beställt cupcakes och köpt dekoration till den stora dagen med Minnie Mouse. Det blir även Minnie cupcakes. Lucia ville hellre ha cupcakes än en tårta. Nu ska vi snart baka scones. Jag är helt slut idag, väldigt dålig sömn i natt.

I think this will be very useful for the baby! It´s a Swedish design. 

Have been shopping for our big girl that turns 3 on Tuesday. Ordered cupcakes with Minnie Mouse on and got some decorations with Minnie as well. Lucia wanted cupcakes instead of a cake. We are gonna make some scones now. I´m exhausted today, bad sleep last night. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons