Happy birthday to my big girl – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Happy birthday to my big girl

1-DSC_0833 1-DSC_0841 Augusti Glasgow 20141Tänk att hon redan är 3 år. Vi hade en mysig morgon i sängen. Jag vaknade innan alla andra, som om det var min födelsedag. Jag kunde inte sova! Jag hade planerat att hon skulle få frukost på sängen. Jag gick upp och gjorde i ordning och så klart kommer hon smygandes ned för trappen. Hehe! Skruttunge. Hon fick pannkakstårta och blåsa ut ljuset och sen fick hon några paket på morgonen. Resten får hon sen! Skulle ha filmat hennes reaktion när hon såg pappret med peppa pig på och öppnade denna stora Peppa. Alltså, den glädjen!

Nu ska jag fortsätta och fixa inför kalaset i eftermiddag. Några vänner kommer över och firar Lucia. Micke är iväg men de fick iaf någon timme på morgonen.

Imagine that she´s already 3 years old. We had a cosy morning in bed. I woke up before everyone and it felt like it was my birthday. I couldn´t sleep! I had planned a breakfast in bed for her. I went up to get it ready and I hear her coming down. Hehe! It was supposed to be a surprise. She was sleeping when I went down. She had pancakes for breakfast and she could blow out the candle. She had some presents, she will get the rest later today. I should have filmed her when she saw the wrapping with peppa pig on and when this big Peppa came out. Oh, the happiness! 

I´m gonna keep getting everything ready for her little party. Having some friends over to celebrate her! Mikael is away but at least they got an hour this morning. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons