Minnie Mouse – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Minnie Mouse

1-DSC_0865 1-DSC_0857 Augusti Glasgow 20142 1-DSC_0859 1-DSC_0868Vi körde som sagt på Minnie Mouse tema på Lucia´s kalas idag. Så glad att mina vänner kunde komma och fira henne. Hon fick så mycket fina presenter! Hon har vart igång hela dagen och är överlycklig. Älskar att se henne så glad. Nu somnade hon för en stund sen, senare än vanligt och tillsammans med sin nya stora Peppa Pig och hennes gigantiska Minnie Mouse.

Jag har vart igång sedan tidigt i morse så jag är helt slut. Ska snart stänga ned datorn och försöka sova. Har inte ens hunnit äta lunch eller middag idag. En dag full av fika helt enkelt. Nu är jag alldeles för trött!

We had Minnie Mouse all over today. So happy that my friends could make it to celebrate her 3rd birthday. She got so many nice presents! She have been all over the place all day and she is so happy. Love to see her this happy. She just fell asleep for a while ago, a bit later than usual and with her new big Peppa Pig and Minnie Mouse. 

I have been busy all day so I´m exhausted now. Time to shut the computer off and get some sleep. Haven´t even had time for lunch or dinner today. Just cupcakes! Now I´m way too tired for food. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons